• 12,132 / 1,385,118
  • 5 / 10,234
  • 1,766 / 54,915

mijn eerste wenkbrauwpiercing

Mijn eerste wenkbrauwpiercing.

Ik weet het jaar niet meer precies maar volgens mij was het in 2002.

Mijn beste vriendin en ik wilden allebei een nieuwe piercing en we besloten om hem tegelijk te laten zetten.

Zij wilde graag een tongpiercing en ik een wenkbrauw piercing.

Mijn moeder vond het niet erg dat ik een nieuwe piercing wilde had al een navelpiercing van haar gekregen op mijn 14e.

Ze was er alleen niet blij mee dat het een wenkbrauw piercing was, ze was bang dat ik er achter zou blijven haken enz.

Ik wilde al een tijd een wenkbrauwpiercing vind ze supergaaf.

Die middag waren we rond half 5 in de piercingstudio. Mijn vaste pierster was aanwezig dus dat was mooi meegenomen. Ze nam ons mee naar een aparte piercingruimte. Het was er schoon en netjes en alles was binnen handbereik.

Ze vroeg wie er eerst gepierced wilde worden en dat was ik. Ik zag hoe ze alles uit de steriele verpakking haalde en alles klaarlegde. Ze steriliseerde mijn wenkbrauw en trok haar handschoenen aan.

Ze pakte een soort stift zette 2 stipjes waar de piercing moest komen (aan de rechterkant) en vroeg of ik het er mee eens was.

Ik vond het een goede plek en ik nam plaats op de bank waar het piercing ritueel plaats zich zou voltrekken. :p

ze begon tegen me te praten en ze stelde me gerust. Ze klemde de tang op mijn wenkbrauw en ik deed mijn ogen dicht. Ze bleef rustig tegen me praten en zei dat ik diep moest inademen en ze legde uit dat ze hem zou prikken als ik uitademde op haar teken.

Toen gaf ze het teken dat ik uit kon ademen en ze duwde in één keer de naald erdoor heen.

Het was even een pijnlijk prikje maar daarna was het over. Ik wilde gepierced worden met een ringetje want dat vind ik fijner om te verzorgen. Ze deed het ringetje erdoor en sloot hem met het balletje.

Ik keek in de spiegel en was er gelijk superblij mee.

Het gaf een beetje verslavend gevoel over me heen want ik wilde snel weer een nieuwe piercing erbij.

Daarna pierceste ze mijn vriendin (met nieuwe materialen) weer legde ze alles geduldig uit wat ze ging doen, ze bekeek haar tong zette de stipjes en zei haar dat zij ook moest uitademen op haar teken. Weer in één keer ging de naald erdoor heen en het staafje. Ze draaide het afsluit balletje erop en ook zij had haar nieuwe piercing.

en toen liepen we met zijn drieën terug naar het winkelgedeelte. Ze legde alle verzorging nog eens uit en gaf ons allebei een papiertje mee met de verzorging en het telefoonnummer van de piercingstudio.

We betaalden en namen afscheid van haar.

Op de terugweg naar huis kwamen we een klasgenoot tegen en die schrok toen ik haar mijn nieuwe wenkbrauwpiercing liet zien, dat had ze niet van me verwacht.

Die avond was ik te laat thuis voor het eten maar dat maakte me niet uit ik had mijn nieuwe piercing en ik was er superblij mee! 's Avonds plakte ik het af met een gaasje omdat ik ook wel een beetje bang was dat ik er mee in mijn kussen zou blijven hangen (zoals ik ook wel eens met mijn navelpiercing in het matras ben blijven hangen) en dat wilde ik voorkomen natuurlijk. Na een weekje ben ik zonder gaan slapen en dat ging helemaal goed. De genezing ging ook van een leien dakje, het ging niet ontsteken helemaal niks. Ben er nog steeds heel blij mee en elke keer als ik een nieuwe piercing wil ga ik weer naar haar omdat ik haar goed vind piercen.

Helaas moest mijn vriendin haar tongpiercing er na een week uithalen want ze moest hem uit bij de tandarts en toen groeide het gaatje dicht.. erg jammer.

Ze heeft inmiddels haar tongpiercing opnieuw laten zetten en die zit er nog steeds in 

Intussen heb ik 2 wenkbrauwpiercings naast elkaar rechts, een 3e komt er nog bij (horizontaal in me linkerwenkbrauw), mijn navelpiercing heb ik nog steeds, ik heb mijn lip labret er helaas moeten uithalen wegens tandvleesproblemen. En ik heb er ook een binnenste schaamlippiercing bij.. waar ik er nog één onder wil laten piercen.

Iedereen heeft zijn eigen idee wat hij of zij met hun lichaam wil doen, voor mij is dat piercings.. ze zijn niet voor eeuwig en als het fout gaat kan je ze eruit halen. Maar als je het goed verzorgd kunnen ze je heel goed staan.

Voor iedereen die het niet durft: zorg gewoon dat je een piercingstudio vind waar jij je op je gemak voelt en waar hygiënisch gewerkt wordt. Iedere piercer hoort je op je gemak te stellen en je uit te leggen wat hij of zij gaat doen.

Verder: probeer gewoon goed te ontspannen en het prikje dat voel je wel even maar dat is zo voorbij. En wees daarna gewoon blij met je piercing..!

Details

submitted by: Anonymous
on: 22 Nov. 2006
in Eyebrow Piercing

Use this link to share:


Artist: +
Studio: +
Location: +

Comments (0)

add a comment

There are no comments for this entry

Back to Top