• 326,799 / 1,383,212
  • 91 / 10,034
  • 6,609 / 54,916

tattooed dick

Ik ben al vanaf de wieg geinteresseerd in piercings en tattoos. Mijn eerste oorringen kreeg ik toen ik vier jaar oud was en daarna volgden er nog heel wat meer metalen toevoegingen aan mijn lichaam. Na dat ik elf werd piercte ik mijn tepels en kreeg behoorlijk wat commentaar op school.

Vanaf dat moment wilde ik graag een genitale piercing. Ik heb er veel over gelezen op bmezine. Dydoes, ampallangs en PA's leken mij erg goeie toevoegingen op het arsenaal dat ik reeds bij me droeg. Omdat ik veel te jong was om dat professioneel te laten doen - ben ik zelf aan het experimenteren geslagen. Op mijn 15de had ik drie dydoes (nu inmiddels zeven) en later liet ik een ampallang maken.

Toen ik veertien werd gingen mijn oures csheiden en moest ik met mijn moeder een ander huis zoeken. We kwamen terecht in een appartement in de binnenstad van Amsterdam en juist boven een tattoo en piercingstudio. Kon het beter?

Al gauw was ik de beste vrienden met de gasten die daar werkten en zat ik er dageloijks vele uren om te zien wie er kwamen en wat ze lieten tattoeeren en piercen. Die jongens kregen vrij gauw in de gaten dat ik geen maagdje was op het gebied van piercings en gingen helemaal uit hun dak toen ik de dydoes lie zien die ik mezelf een jaar daarvoor gegeven had. Mijn moeder gaf die gasten toestemming om al mijn wensen in te willigen ook al was ik nog niet meerderjarig.

Ik was toen vijtien en er kwam een jongen in de studio werken die toen net zeventien was geworden. Hij kon extreem goed tekenen en deed al langer piercings. Ik vond hem heel leuk en we raakten al snel aan de praat over alles wat met tattoos en piercings te maken had. Uiteindelijk heeft hij mij minstens 20 keer gepierced. En toen heb ik hem mijn grote wens verteld. Dat ik ook een tattoo op mijn penis wilde. Hij vond dat een goed idee en begon na te denken over een ontwerp en hoe dat ontwerp te plaatsen. Hij maakte een tribal design dat zo ongeveer vanaf mijn buik over de hele schacht doorliep naar de eikel van mijn penis. Ik vond het een spannend ontwerp en zei hem dat ik zo snel mogelijk in de stoel wilde liggen om die tattoo te laten zetten.

De volgende dag kon ik meteen terecht. Het was op een zondag en de shop was eigenlijk gesloten maar hij wilde graag beginnen en het was prettig dat we niet gestoord zouden worden door eventuele klanten. Ik was zeer nerveus en kwam trillend beneden. Daniel had alles klaargezet en vroeg mij mijn broek uit te trekken zodat hij alle overtollige schaamhaar weg kon scheren.Daarmee bezorgde hij me een enorme erectie waarvoor ik me nogal schaamde maar Daniel zei dat dat juist goed was omdat hij het ontwerp beter kon plaatsen als ik een erectie had. Na het scheren en ontsmetten maakte hij met een viltstift de outines. Toen dat klaar was kreeg ik helemaal de zenuwen omdat het een heel groot ontwerp was en ik zeker wist dat we er minstens 10 uur mee bezig zouden zijn.

Daniel deed een cockring om mijn ballen en penis zodat ik zoveel mogelijk een erectie zou hebben als hij de tattoo op mijn pik zou zetten.

Toen begon de machine te buzzen, wat een geluid! Daniel begon met de out lines opmijn buik en werkte van daar af naar beneden over de schacht. Voorlopig begon hij nog niet aan de lijntjes die over mijn eikel zouden lopen. Na een uur had hij de hoofd lijnen er in geprikt. Toen zei hij dat nu het pijnlijke gedeelte zou beginnen en dat ik maar een liedje moest zingen om afleiding te vinden. Het was vreselijk pijnlijk en hij was minstens een half uur bezig om de outlines op de kop van mijn pik te zetten. En dat waren alleen nog maar de outlines.

Uiteindelijk waren er drie sessies nodig om het hele ontwerp op mijn pik te tattoeeren. Zes uur het geluid van de machine die met een naald in je private parts prikt. Maar het resultaat was geweldig. Mijn hele pik was voorzien van zwarte lijnen en ik heb die allemaal gekregen terwijl die pik hard was. Zodoende zijn alle lijntjes ook heel scherp als hij niet zo strak staat. Het was een geweldige ervaring en ik ben van plan om binnenkort nog wat extra inkt er bij te laten prikken. Daniel is de beste tatooeerder die ik ken en we kunnen samen ontzettend genieten van de tattoos die we op onze lichamen hebben. Ik heb vorige week zijn biceps getattooeerd en hij is bezig om iets te maken waar mijn middel en boven benen mee getatoeeerd kunnen worden. Zoals de pe'a tattoos die ze op Samoa maken...

Details

submitted by: Anonymous
on: 13 March 2008
in Tattoos

Use this link to share:


Artist: boyfriend
Studio: studio
Location: amsterdam

Comments (1)

add a comment

polpy
Sunday, July 10, 2016 @4:45 p.m.
hallo!! inspirierende verhaal zeg! zou ik mogen weten over welke tatto studio en artist het gaat?

Back to Top