• 41,410 / 1,383,207
  • 22 / 10,038
  • 891 / 54,916

liefdes krassen veranderd in zelfgemaakte tattoo

Het is lastig te bepalen wanneer het precies begon, dus laat ik maar gewoon beginnen :)

ik heb een vaste vriendin die ik zo'n anderhalf jaar geleden heb leren kennen, en waar ik van begin af aan echt super verliefd op was enzo.

Op een dag had ik het idee in mn hoofd om onze initialen met een hartje ertussen in mijn arm te krassen. Ik had zoiets nog nooit eerder gedaan, maar zette het wel door. Aangezien ik geen echt scherpe voorwerpen had heb ik het met een naald gemaakt. Het koste veel tijd en deed ook erg veel pijn, maar ik was er tevreden over.

Ik had mijn vriendin nog niets over verteld over wat ik op mijn arm had staan, en ik wist ook echt niet hoe ik het haar duidelijk moest maken. Ik was hartstikke bang hoe ze zou reageren, maar het zou sowiso blijven staan en wilde het niet voor niets hebben gedaan. Het was zomer, dus ik liep alleen in een t-shirt waardoor het alleen maar meer opviel. Ik heb toen aan een vriend van mij gevraagd of hij mijn vriendin wilde hinten dat er wat op mn arm stond terwijl ik op mn rug lag waardoor het extra duidelijk was. Mijn vriendin begreep het niet en werd pissig omdat ze dacht dat ik en die vriend van mij wat achter hielden voor haar.

Toen liet ik het maar gewoon zien, in de hoop dat ze niet helemaal zou flippen of wat dan ook. Op het moment dat ze het zag was ze helemaal sprakeloos, maar toen ze even bijgekomen was vond ze het het allerliefste wat ze ooit had meegemaakt :) ik was hartstikke blij dat ik het had gedaan en heb er ook geen moment spijt van gehad.

Na een tijd leek het alleen wel te vervagen, dus deed ik het opnieuw (op mn kamer). Toen ik een keer bij een vriend was besloten we allebei tegelijk wat te maken voor de lol en er dan zout in te strooien (wat trouwens echt super veel pijn doet). Toen het opgehouden was met bloeden besloot hij een pen te slopen en inkt in de wonden te doen, daarna schoon te maken en het overnieuw te doen. Dat vond ik wel een heel gaaf idee.

Daarom ging ik een keer in de les toen ik me verveelde een mesje pakken en het litteken weer openkrassen. Ik zat naast een vriend die dat helemaal niet raar vond dus eigenlijk viel het helemaal niet zo erg op, we zaten ook nog eens achterin de klas. Toen het openlag maakte ik een rode pen kapot, zodat ik daar de inkt uit kon halen en dat in de wond te gooien. Eerst haalde ik steeds het bloed weg om er voor te zorgen dat de inkt niet weg zou spoelen door al het bloed.

Nadat de wond opgehouden was met bloeden pakte ik de rode pen en deed de inkt daarvan in de wond. Het prikte echt super veel, maar het viel nog steeds helemaal niet op en het was mooi rood, extra opvallend dus :)

Nadat het klaar was zag een andere jongen uit mijn klas het, en riep echt keihard door de klas 'gadver wat ziek, moet je kijken wat hij op zijn arm heeft!'. Er kwamen echt super veel mensen om me heen staan om te vragen wat ik op mijn arm had, maar ik zei dat ik helemaal niets had. Even later toen ik aan het werken was liep de docent langs en staarde zo naar mijn arm. Hij zag het want ik zat niet op te letten, maar hij zei er helemaal niets over en heb er verder ook helemaal geen last van gehad.

Een paar weken later toen de wond helemaal genezen was merkte ik dat de rode inkt er helemaal niet goed inzat, dus dat was natuurlijk wel balen. Ik probeerde me te bedenken wat ik kon doen om er voor te zorgen dat de inkt zou blijven zitten. Tijdens tekenen zag ik een potje oost indische inkt, met een mooi pennetje. Ik jatte het pennetje met de inkt en nam het mee naar huis. Daar ging ik 's avonds in bed weer verder. Eerst keek ik of ik een simpel stipje kon maken wat zou blijven zitten; inkt op het pennetje, pennetje zo hard mogelijk in mijn arm boren, en de volgende ochtend was al heel erg duidelijk dat het stipje zou blijven staan.

Die avond besloot ik de initialen overduidelijk te maken met de zwarte oost-indische inkt, een heel karwij, maar al een stuk minder langdurig omdat ik een stanleymes had gevonden. Ik moest t-shirt zoeken wat weg kon, omdat er veel bloed op zou komen en oost-indische inkt. Ik kraste de wond voor de zoveelste keer weer eens open en veegde het bloed weer weg. Nadat het opgehouden was met bloeden begon ik met het inktpennetje. Het brande als de pest en het begon meteen weer hevig te bloeden, maar het zag er wel overduidelijk uit.

De volgende ochtend was het overdreven dik, en ik was ook bang dat ik misschien bloedvergiftiging had opgelopen ofzo. Maar ik kon mijn vriendin tenminste verrassen met een tattoo! Het duurde eerst een tijd voor het weer genezen was, en het was nog steeds niet heel erg duidelijk, maar toen ik het aan mijn vriendin liet zien was ze door het dolle heen. Ze vond het natuurlijk fijn om te merken dat ik geloof dat ik voor altijd bij haar blijf :)

Ik heb later nog een paar keer de tattoo verbeterd en nu ziet het er super mooi uit, het staat er al zo'n jaar en heb er geen moment spijt van gehad!

Details

submitted by: Anonymous
on: 18 March 2005
in Scarification

Use this link to share:


Artist: me
Studio: +
Location: +

Comments (0)

add a comment

There are no comments for this entry

Back to Top