• 372,429 / 1,384,807
  • 602 / 10,234
  • 43,442 / 54,915

Eindelijk mijn tepelpiercing!

Mijn interesse in piercings begon toen ik ongeveer 15 of 16 jaar was, ik was gefascineerd door tepelpiercings. Vroeger kwam ik daarom ook redelijk vaak foto's bewonderen op BMEzine. Dat gebeurde altijd stiekem, want mijn ouders zijn tegen piercings en tattoos. Bij mij duurde het echter nog acht jaar voor ik de stap naar de piercer durfde te zetten en mijn tepels zou voorzien van metaal. Ik ben recent afgestudeerd en ik dacht waarom doe je niet eens zot met je eerste verdiende centjes? Ik woon niet meer thuis, niemand om mij tegen te houden? Bovendien wou ik dit al zolang en dus... vorige week heb ik eindelijk de grote stap gezet.

De avond voor D-day ben ik met een vriendin Italiaans gaan eten en heb ik enkele wijntjes gedronken. Ik vertelde mijn plannen en ze vond het geniaal! Het gaf me meer vertrouwen om daadwerkelijk mijn tepels te laten piercen. Later die avond heb ik nog wat informatie over tepelpiercings opgezocht. De pijn en ongemakken die sommigen beschreven, maakten me zenuwachtig en baarden me zorgen. Enkele video's van gillende mannen later, besloot ik het te laten voor was het is. Ik dacht "just do it" en ik kroop lekker onder de wol. Klaar voor de grote dag!

Het was rond de middag toen ik naar de piercingstudio vertrok. Ik at nog snel enkele croissants en dronk een flesje cola, zodat ik genoeg suikers zou binnen hebben en niet zo flauwvallen. Eenmaal in de studio, vertelde ik welke piercing (één tepelpiercing) ik zou willen hebben. Ik koos voor een titanium barbell. Ik kreeg een korte uitleg over de naverzorging en de procedure. Vervolgens vulde ik het consent formulier, waar ook enkele vragen opstonden. Vragen in de trant van of ik goed geslapen had, of ik besmettelijke ziektes had, of ik alcohol had gedronken,... Ik had goed geslapen en ik had alcohol gedronken. Ik werd voorgesteld aan mijn piercer en hij overliep de vragen. Hij vroeg of ik veel alcohol had gedronken, het waren slechts drie glaasjes, dat was geen probleem volgens hem.

Ik volgde mijn piercer naar het lokaal. Het zag er allemaal zeer steriel en proper uit. Terwijl ik mijn t-shirt uitdeed, maakte hij de voorbereidingen en kreeg ik nogmaals een korte uitleg over de verzorging en dat tepelpiercings een iets langer genezingsproces hebben dan andere piercings, vanwege de constante wrijving met kleren, etc. Hij vroeg welke tepel hij mocht piercen en ik zei de linkse. Met mijn schouders recht, markeerde hij de in- en uitgang. Ik mocht gaan liggen, hij ontsmette mijn tepel en bracht de klem aan. "Adem diep in en wanneer je uitademt dan prik ik". Ik ademde diep in... en ademde uit... vlam een naald door mijn tepel. Ik had bijna niks gevoeld, slechts een klein prikje! Hij deed het staafje erin en draaide het balletje erop. Geen bloed, niks! "Voilà dat stelde niets voor he," zei hij tegen mij. "Het stelde inderdaad niets voor," dacht ik bij mezelf.

Aangezien het zo pijnloos en snel verlopen was, besloot ik op dat moment mijn andere tepel ook te laten piercen. Mijn piercer maakte er geen problemen van en vertelde me dat het een goede keuze was. Nu doorlopen mijn tepels hetzelfde genezingsproces. Ik stond terug recht, hij markeerde de in- en uitgang van de piercing, mijn hart ging tekeer van de adrenaline en dat merkte hij. Hij stelde me gerust en ik ging terug liggen. Hij ontsmette de tepel en bracht de klem aan. "Adem diep in en uit". Bij het uitademen deed het deze keer deed wel wat zeer! Mijn benen vlogen in de lucht en ik liet een redelijk luide "aaauw" horen, maar opnieuw geen bloed. Kwam het doordat ik al mijn adrenaline had verbruikt aan mijn andere tepel? Of was deze misschien iets gevoeliger?

Ik stond terug recht, kleedde me aan en ging naar buiten om af te rekenen. Ik heb de piercer een fooi gegeven, vanwege zijn vriendelijkheid en correctheid. Ik kreeg mijn zakje met het naverzorgingsproduct en verliet trots de winkel met een zeer tevreden resultaat! Ik ben die dag nog gaan winkelen, zonder al te veel last. De verhalen van pijn en ongemakken die ik op het internet heb gelezen, zijn bij mij niet van toepassing, maar uiteindelijk ieder mens is anders.

Het is nu een week geleden en ik heb geen last van mijn tepels gehad. Ik voel de piercing wel zitten en ze zijn gevoeliger, maar pijn, irritaties of bloedingen heb ik gelukkig niet. Ik neem iedere dag een douche en spoel te piercing af met lauw water. Vervolgens gebruik ik het product "EasyPiercing" (groene versie), dat ik in de studio heb gekregen. Mijn tepels stellen het beide dus goed :D. Ik ben zeer blij dat ik eindelijk mijn tepels van metaal heb voorzien!

Details

submitted by: SimplySeb
on: 12 Nov. 2013
in Standard Male Nipple Piercings

Use this link to share:


Comments (2)

add a comment

warowaro
Wednesday, December 4, 2013 @7:40 a.m.
mooi verhaal!
Tekerror
Monday, January 27, 2014 @9:26 a.m.
Fijn dat je uiteindelijk toch die piercings hebt die je altijd wou :)

Back to Top