• 27,227 / 1,383,282
  • 36 / 9,992
  • 5,049 / 54,915

Moje probusene bradavice

Oba uha,pupak,...mindjuse se ponosno sijaju na tim mestima moga tela,ali ono sto sam sa najvecim nestrpljenjem hteo da probusim bile su bradavice.To mi je bila skrivena zelja jos odavno,ali sada je izbila u prvi plan.Razmisljajuci o tom piercingu dugo sam se raspitivao,jedni su govorili "uh pa to mora puno da boli" , drugi su pricali "slobodno idi busi". Ja sam to mnogo zeleo ali moram priznati da mi je dugo vremena trebalo da skupim hrabrost da to i uradim,ispostavice se da sam to trebao mnogo ranije da uradim jer je bol skoro zanemarljiv spram zadovoljstva koje pruza nosenje mindjusa u bradavicama.Kada sam skupio novac za piercing dosao je dan kada sam resio da probusim bradavice,ustvari tog jutra sam se dvoumio da li da busim samo jednu ili pak obe.Dilema nije dugo potrajala jer sam ipak vise zeleo da probusim obe odjednom.

Nervoza me je hvatala jos dok sam se spremao da krenem u studio,ali istovremeno mi je zelja postajala sve jaca i jaca.Slicno kao i sa prethodnim busenjima postajao sam sve nestrpljiviji.Krenuo sam . Cini mi se da mi je tih pola sata pesacenja do studija proslo za par minuta. Kako sam se priblizavao studiju srce mi je sve jace lupalo od uzbudjenja za onim sto predstoji.Kada sam stigao ljubazno sam upitao devojku koja je radila u studiju (a uzgred i sama je tetovirana i izbusena sto mi se jako dopalo) da li mogu da probusim bradavice tog momenta ili moram da zakazujem za neki drugi dan.Posto nije bilo guzve u studiju rekla je da moze. Osmeh zadovoljstva mi se pojavio na licu. Pokazala mi je mindjuse kakve mogu da se stave u bradavice,ja sam vec odavno resio da ce to biti alke srednje velicine sa kuglicama.Bio sam odusevljen jer sam znao da cu za desetak minuta ja imati takve u bradavicama. Devojka koja radi me je upitala zelim li da busim jednu ili obe bradavice? Posle kraceg dvoumljenja,rekoh joj : "Obe"! Izabrao sam mindjuse i ona mi je pokazala put do prostorije za piercing.

Usao sam u prostoriju , skinuo duksericu i majicu, seo na stolicu . u pupku mi se sijala mindjusa sa kuglicama,devojka koja radi piercing se zagledala u nju i rekla da joj se zaista dopada to sto muskarac nosi mindjusu u pupku. Sedeo sam u stolici za piercing,a misli su mi bile negde daleko,masta vise nije postojala,san se ostvaruje,pomislih "uskoro cu imati probusene bradavice" .

Koliko sam bio srecan tesko je opisati. Devojka je stavila rukavice,otvorila iglu preda mnom ,zatim obelezila moju desnu bradavicu ,nekom spravicom cvrsto stegla moju bradavicu i pitala me: "Da li si spreman" ? Potvrdno sam joj klimnuo glavom. Rekla je da udahnem duboko,sto sam i ucinio. Probusila mi je bradavicu,u momentu sam osetio osrednji bol dok mi je igla prolazila kroz bradavicu,nisam stigao ni da trepnem vec mi je uvlacila mindjusu,...neverovatan osecaj zadovljstva me je obuzeo,nisam mogao da verujem ,pogledao sam dole i video mindjusu,alku sa kuglicom, kako se sija u mojoj bradavici.Sta mi se ovo dogadja? zapitao sam se,..da li je moguce? O,da,moguce je! Minut posle toga ponovila je proceduru sa drugom bradavicom. Ovaj put bol je bio nesto jaci,ali ko je jos mario za bol kada je zadovoljstvo neuporedivo vece. Uvukla je i drugu alku sa kuglicom u moju levu bradavicu. Rekla je da ustanem i da pogledam u ogledalo kako izgleda.Kada sam ustao i stao ispred ogledala nisam mogao da verujem svojim ocima sta vidim.Kao da me je neko probudio iz prelepog sna. Prizor je bio bajkovit,u mojim bradavicama visile su dve prelepe alke sa kuglicama a moj osmeh zadovoljstva je postajao sve veci. Dodatnu lepotu svega je davala mindjusa u pupku .Obukao sam se i lagano prstima pipnuo preko majice,da,mindjuse su bile i dalje tu,ipak to nije bio san....

Kada sam mojoj devojci pokazao da sam probusio bradavice,ona je bila jednako odusevljena. Tada sam znao da sam uradio potpuno pravu stvar. Cak sam joj onako kroz salu predlozio da mozemo i njene da busimo jednog dana ako pozeli. Nadam se da ce biti jos ovakvih ili slicnih iskustava jer zadovoljstvo piercingom postaje sve vece. Novi ukras na mom telu je tu. Posle perioda zarastanja otisao sam u isti studio i uzeo dve jos vece i lepse alke sa kuglicama,samim tim sto su vece osecaj nosenja u bradavicama je postajao sve jaci i snazniji.

Ukoliko je neko pozeleo da probusi bradavice,uradite to slobodno,necete se pokajati nikada! Zaista ne znam kako bi izgledao i jedan dan bez mindjusa u mojim bradavicama.Nosim ih ponosno svuda i uvek.Posebno dolaze do izrazaja u letnjem periodu kada su na bazenu ili moru svima vidljive.Neko ce zacudjeno gledati u njih , neko ce tiho sapnuti "joj kako ovo dobro izgleda",a ja cu se samo blago osmehnuti i namignuti . Ukoliko vam se svidja prica a zelite da podelite zadovoljstvo i slicna iskustva sa mnom pisite slobodno,rado cu odgovoriti....

Details

submitted by: Anonymous
on: 04 March 2008
in Nipple Piercing

Use this link to share:


Artist: Ivana
Studio: +
Location: BG

Comments (0)

add a comment

There are no comments for this entry

Back to Top