• 27,228 / 1,383,201
  • 36 / 10,038
  • 5,049 / 54,916

mijn tepelpiercing

ik was net 16 geworden en had wou al ruim een jaar een wenkbrauwpiercing. mijn ouders waren daar zwaar tegen, ze gebruikten de standaardargumenten zoals "je krijgt er later spijt van" en "je word nergens meer aangenomen" enzo.

ik legde me erbij neer, maar de wens naar een piercing bleef. op dat punt begon ik over piercings na te denken die mijn ouders niet zouden kunnen zien, zoals een tepelpiercing. dat leek me meteen erg vrouwelijk en ik vond het heel mooi staan op foto's van internet.

ik begon het voorzichtig aan wat vrienden te vertellen en die reageerden allemaal enthousiast. ik begon er informatie over te verzamelen, zowel over ervaringen van anderen als sieraden om er later in te doen. met elk plaatje en met elk woord was ik er zekerder van dat ik er echt 1 wou. toen ik op internet een hele mooie piercing tegenkwam in de vorm van een draak, besloot ik er 1 te nemen.

ik had een vriend beloofd om met me mee te gaan, maar toen ik een week na mijn verjaardag door de stad liep besloot ik om even langs te gaan voor informatie. de man achter de kassa was erg aardig en legde me rustig alles uit. toen ik vroeg wanneer ik hem kon laten zetten zij hij dat het nu zelfs zou kunnen. ik dacht "waarom niet"? en besloot ter plekke er nu een te laten zetten. helaas had ik geen contant geld bij me en moest ik eerst even gaan pinnen. de eerste pinautomaat was stuk, dus moest ik naar een andere op zoek. ik werd steeds zenuwachtiger maar had er wel veel zin in.

ik moest eerst een formulier ondertekenen en ik kreeg een blad mee met verzorgingstips. ik werd niet om mijn ID gevraagd.

toen was het zover en mocht ik mee lopen, naar een ruimte achter de toonbank waar een stoel stond. ik vond het er meteen erg professioneel uitzien want op de plek waar ik mijn navel heb laten piercen moest ik gewoon op een tafel zitten.

het voelde erg raar om in een vreemde ruimte, in bijzijn van een vreemde man mijn shirt en BH uit te trekken.

hij maakte het schoon met alcohol ofzo en zette 2 stipjes. ik wou niet meer treuzelen en heb niet gekeken of ze recht zaten, wat heeft geresulteerd in een ietwat scheve piercing.

hij waarschuwde dat de klem die op mijn tepel kwam een beetje pijn kon doen, maar dat voelde ik niet eens. toen ik vroeg of het pijn deed zij hij eerlijk dat het echt een kutprik was.

hij haalde de naald tevoorschijn en de adrenaline begon door mijn lichaam te pompen...

ik haalde diep adem en toen ik uit ademde stak hij de naald erdoorheen. ik vond het eerlijk gezegd helemaal geen pijn doen. toen ik naar beneden keek en een naald door mijn tepel heen zag zitten zag het er wel heel "echt" uit oppeens. hij schoof het staafje erdoorheen, wat wel even een beetje pijn deed, en ik mocht mijn BH weer aandoen.

nadat ik betaald had en op de fiets zat, voelde ik wel een lichte constante pijn, en een steek bij elke hobbel en kuil waar ik doorheen fietste.

toen ik thuis was voelde ik wel een constante pijn, en ik had de vreemde neiging om hem eruit te halen, wat ik eigenlijk helemaal niet wou. na een dag deed het al geen pijn meer en na 2 weken ben ik gestopt met schoonmaken met desinfecterende zeep. het geneesd goed, doet geen pijn meer en er komen alleen nog een beetje witte korstjes op zitten. de mensen aan wie ik het heb laten zien vinden hem erg mooi en vooral mijn vriendje is er blij mee, hij kan er niet vanaf blijven en vind hem erg geil :)

inmiddels zit ik er aan te denken een microdermal te nemen, die kan je bijna overal laten zetten en ook daar kunnen mijn ouders niet achter komen.

ik ben wel heel erg bang dat mijn ouders erachter komen, maar dat weegt niet op tegen het feit dat ik er eindelijk een heb! ik voelde me heel eerlijk gezegd wel heel stoer dat ik er gewoon 1 had laten zetten, en nog met niemand erbij ook ;)

natuurlijk wil ik die wenkbrauwpiercing nog steeds, en ik weet zeker dat ik er 1 ga laten zetten als ik 18 ben. dat duurt alleen nog wel even.

aan iedereen die twijfelt een tepelpiercing te laten zetten raad ik aan om het gewoon te doen, de eventuele pijn duurt een seconde, en je hebt je hele leven plezier van je piercing!

je leeft maar 1 keer, en je kan beter spijt hebben van dingen die je wel hebt gedaan, dan van dingen die je niet hebt gedaan!

Details

submitted by: Anonymous
on: 31 Jan. 2008
in Nipple Piercing

Use this link to share:


Artist: rob
Studio: rings+of+pleasure
Location: haarlem

Comments (0)

add a comment

There are no comments for this entry

Back to Top