• 27,227 / 1,383,307
  • 36 / 9,997
  • 5,049 / 54,916

Mine dejlige store brystvorter

Hej piercing-venner.

Mit navn er Søren, og jeg er 34 år gammel. For knap 2½ år siden så jeg en udsendelse på TV om emnet piercing. På daværende tidspunkt vidste jeg ingenting om emnet. I udsendelsen blev der vist flere mænd med ringe i brystvorterne. Det syntes jeg så godt ud. På grund af udsendelsen begyndte jeg at finde læsestof om emnet. Da der ikke fandtes en piercer i nabolaget, tog jeg den beslutning at lave hullerne selv. Hvis det ikke blev ordentligt kunne jeg jo tage ringene ud igen og lade hullerne vokse sammen. Hvis det skete, havde jeg besluttet mig for, at lade en piercer gøre det næste forsøg. Derfor bestilte jeg over telefonen nogle 2 mm engangskanyler hos en piercer i Århus. Samtidig bestilte jeg også 2 styk 2 mm ringe med en diameter på 15 mm.

Jeg ventede og ventede på, at de bestilte dele skulle komme. Endelig kom de. Nu kunne jeg gå i gang med mit projekt. Spændingen var stor. Ville det gøre ondt? Spørgsmålene var mange. Jeg gik igang.

Først rengjorde jeg begge mine brystvorter. Derefter mærkede jeg op hvor nålen skulle gå ind og hvor den skulle gå ud. Nu var det store øjeblik kommet, hvor jeg skulle stikke nålen igennem den første brystvorte. Jeg tog en dyb indånding og begyndte at stikke nålen igennem. Inden jeg fik set mig om, var den skarpe nål igennem brystvorten. Hvilket syn. Og det gjorde ikke nær så ondt som jeg havde regnet med. Derefter satte jeg ringen ind i den hule kanyle, og trak derefter kanylen forsigtigt tilbage, så jeg ikke mistede kontakten. Alt gik som det skulle. Den ene ring var nu på plads og kuglen kunne nu sættes i ringen. Så kunne jeg gå igang med den anden bystvorte. Nu havde jeg jo "rutinen", så denne gang gik det også helt uden problemer. Ringen blev sat i den anden brystvorte, og tilslut satte jeg kuglen i. Mit projekt var lykkedes. Her stod jeg med ringe igennem begge mine brystvorter. Hvem skulle have troet det.

De efterfølgende 7-8 uger rengjorde jeg mine piercinger 2 gange om dagen. Og heldigvis opstod der ingen komplikationer overhovedet.

Da mine huller efter ca. 3 måneder var fuldstændigt helede, syntes jeg der skulle ske noget mere. Jeg havde, i nogle hæfter som omhandlede piercing, set nogle billeder, hvor man havde udvidet hullerne og sat tykkere ringe i. Dette ville jeg også prøve. Derfor købte jeg 2 styk 3,2 mm ringe. En dag jeg havde været i bad besluttede jeg at gå i gang med at udvide hullerne i mine brystvorter. Til dette formål valgt jeg at bruge strikkepinde. Jeg fandt en 2,5 mm, en 3 mm og en 3,5 mm strikkepind. Jeg smurte først den tynd strikkepind godt ind i creme. Derefter tog jeg en dyb indånding og pressede den igennem det ene hul. Det kunne mærkes, men var dog til at klare. Efter en kort pause førte jeg strikkepinden så langt ind, som den kunne komme. Strikkepinden var så lang, at den også kunne nå igennem den anden brystvorte. Så jeg smurte igen spidsen ind i creme og pressede den igennem den anden brystvorte. Nu sad den 2,5 mm tykke strikkepind igennm begge mine brystvorter på samme tid. Jeg lod strikkepinden sidde i et par timer, inden jeg tog den ud igen. Derefter tog jeg den 3 mm tykke strikkepind og brugte samme fremgangsmåde som før. Da jeg havde gået med den i tre timer tog jeg den ud igen. Det samme gjorde jeg med den 3,5 mm tykke strikkepind. Da jeg havde fået den igennem begge brystvorter, tog jeg den ud igen og kunne nemt isætte de to 3,2 mm ringe, som jeg havde købt. Brystvorterne var meget ømme de næste 6 dage, men efterhånden vænnede de sig til de tykkere ring. Og jeg var vild med de tykkere ringe. De så godt ud.

Efter knap et år var den gal igen. Nu skulle ringene skiftes til nogle 4 mm ringe. Fremgangsmåden var den samme som sidst. Den her gang kunne jeg nøjes med at bruge strikkkepinde med en tykkelse på 3,5 og 4 mm. Efter at strikkepindene havde været stukket igennem brystvorterne kunne de 4 mm tykke sættes i uden problemer.

Da hullerne var helt helede efter at de 4 mm tykke ringe var sat i, valgte jeg at sætte en 4 mm hængelås i hver brystvorte, Jeg ville prøve om vægten fra hængelåsen kunne strække hullerne. Jeg gik med hængelåsene i ca. 3 måneder. Efter de 3 måneder var hullerne blevet strukket så meget, at jeg kunne sætte hængelåse med en tykkelse på 5 mm igennem brystvorterne. Efter yderligere 3 måneder var hullerne blevet endnu større, nemlig så det var muligt at sætte 6 mm hængelåse i. For knap 6 måneder siden var hullerne blevet 7 mm. Jeg valgte at købe et par 7 mm fleshtunnels, som kunne sættes i hullerne.

Her er jeg så i dag med mine 7 mm huller i brystvorterne. Om de skal være størrer, ved jeg ikke endnu.

Hvis der er nogen med interesse for store veludviklede piercinger, så må i meget gerne sende en e-mail til mig, så vi kan udveksle erfaringer.

Med piercing hilsen

Søren

Details

submitted by: BIG hole-1
on: 22 Aug. 2002
in Nipple Piercing

Use this link to share:


Artist: +
Studio: +
Location: +

Comments (0)

add a comment

There are no comments for this entry

Back to Top