• 12,887 / 1,383,126
  • 9 / 9,995
  • 4,098 / 54,916

Pupak je probusen

Od kako sam probusio usi,moje zadovoljstvo prema piercingu sve vise se povecavalo.U usima se vec dugo ponosno sjaje velike srebrne karike.Dugo sam razmisljao sta bi mogao biti sledeci korak. Mindjuse u usima sam obozavao,ali sam zeleo da busim jos neki deo tela.Jezik,usna,bradavica? Nisam mogao da se odlucim sta bih ore probusio.Ali jednog dana me je devojka potpuno zatekla kad mi je rekla : "Hoces da idemo da probusimo pupak za godisnjicu nase veze"? Malo sam bio zatecen idejom,jer sam u prvi mah pomislio sto bas da busimo pupak,jer to mi je jedino nije palo na pamet,ali kad sam razmislio koji minut rekao sam joj : "Da,hocu,to je sjajna ideja".Zeleo sam da joj ispunim zelju koja je bila pomalo neobicna,jer sam znao koliko joj se svidja i to sto nosim mindjuse na usima.Onda sam pokusao da se setim da li znam nekog muskarca licno koji ima mindjusu na pupku,ali nisam uspeo . Pomislio sam da sam se prevario kad sam joj rekao da zelim,ali onda sam u sebi pomislio zasto da ne ,tako cu joj jos jednom dokazati ljubav. Na zaista originalan nacin.

Blizio se dan kad smo se dogovorili da idemo,a ja sam postajao sve nestrpljiviji. Bice to moj prvi pravi piercing.

Nedelju dana smo pricali samo o tome i konacno je dosao dan kad smo se dogovorili da probusimo pupak.

Dosli smo u studio koji je bio perfektno cist,sterilan,osecao sam se potpuno sigurno u njemu.Na zidovima je bilo mnogo slika sa tetovazama i piercingom. Bilo je i nekoliko vitrina sa mindjusama. Stvarno odavno nisam video toliko mindjusa na jedom mestu. Uzeli smo par kataloga sa piercingom pupka da pogledamo , da vidimo kako sve izgleda na slikama.Ljubazna devojka nam je pokazala kakve sve mindjuse dolaze u obzir za pupak. Nismo dugo razmisljali.U isti mah smo se opredelili za iste. Bila ja to mindjusa sa kuglicama srednje velicine na krajevima,obicna,bez cirkona ili nekih detalja.Ne zna se koje bio vise uzbudjen,devojka ili ja . Devojka koja ja trebala da nas busi je pitala sa osmehom na licu ko zeli prvi ? Ja sam ipak rekao da meni probusi pupak prvo.

Sad sam znao da vise nema odustajanja,mada nisam o tome puno ni razmisljao , ali moram priznati da se pojavio i strah.

Seo sam na stolicu, srce je pocelo da lupa jace,a osecanje straha je preslo postepeno u zadovoljstvo.Znao sam da cu ipak pamtiti taj dan kao nesto specijalno.Kao dan kad ce devojku i mene spojiti jos jedna ljubav,ljubav prema mindjusama i piercingu. Pogledali smo se i u ocima se pojavila neverovatna zelja da nam probuse pupak,znali smo to po pogledima.

Devojka koja ja trebala da nas busi, je uzela iglu ,izvadila je pred nama. Za to vreme mindjusa je bila u nekoj posebnoj posudi. Kako mi je dodirivala stomak i obelezavala polako,ja sam mislio da cu poludeti od nestrpljenja.Uzbudjenje je postajalo sve vece, usta su pocela da mi se suse. Sirom otvorenih ociju sam pratio svaki njen korak. Uskoro je trebala da pocne carolija. Pogledao sam u nju ,pa u iglu ,pa u moju devojku. Rekla je da kazem kad budem spreman. Bio sam spreman. Udahnuo sam,zazmurio na tren i osetio kako igla prolazi kroz pupak.Bol je bio jak ali trenutan. Ali odjednom je poceo da prerasta u nesto neverovatno .Bol je zamenila sreca.Nisam mogao da verujem sta se desava,sve je trajalo jako kratko,ona mi je vec uvukla i mindjusu . Pogledao sam u ogledalo a sjaj mindjuse u pupku me je zasenio. Zazmurio sam jer sam u trenutku pomislio da je sve to samo san. Zatim sam ponovo otvorio oci.Bio je to ocaravajuci prizor. Prstom sam dodirnuo pupak da vidim da li je sve stvarno . I bilo je.Nisam hteo da obucem majicu,jer nisam mogao da se nagledam mindjuse u pupku. Devojka koja mi je busila je to perfektno uradila,mindjusa je stajala onako kako sam ja i zeleo. Moja devojka nija mogla da doceka da i nju probusi.

Ustao sam , a na moje mesto je sela moja devojka. Desilo se isto.

Posle 15 minuta smo izasli zajedno iz studija , presrecni,imalo smo i ona i ja probusen pupak,iste mindjuse,bili smo ispunjeni. Danima smo prepricavali sta nam se tada tako lepo desilo na dan dve godine naseg zabavljanja. Svaki put bi ona dodirnula moj pupak a ja njen. Nismo nikada ni pomislili da skinemo mindjuse sa pupka. Kada smo nasim prijateljima rekli sta smo uradili, bilo je raznih komentara,doduse nisu svi bas bili sjajni, pogotovo za mene, jer zamislite muskarca sa mindjusom na pupku,ali kad su nas saslusali zasto smo to uradili,cak su poceli to i da podrzavaju. Dani su prolazili a nase mindjuse su i dalje u pupku,dok god smo zajedno necemo ih skinuti,to smo obecali. Postale su deo nas. A takav osecaj moze samo da pruzi piercing.

Ko zeli moze da podeli sa mnom iskustva vezana za piercing .

Details

submitted by: Anonymous
on: 25 Dec. 2006
in Navel Piercing

Use this link to share:


Artist: Sneza
Studio: Silver
Location: BG

Comments (0)

add a comment

There are no comments for this entry

Back to Top