• 1,385,155 / 1,385,155
  • 10,233 / 10,233
  • 54,915 / 54,915

Ondersteboven van plezier

Afgelopen weekend deed ik mijn eerste 6-point knee suspension, ook wel bekend als Falkner suspension. Tot een maand of 3 geleden zei deze variant me eigenlijk niet zoveel, dus ik zal een beetje proberen uit te leggen hoe het toch zover is gekomen.

Ik heb reeds enkele suspensions achter de rug en vanzelf zoek je dan naar nieuwe dingen om ook eens te proberen. Zo kwam ik op BME ook langs foto's van knie suspensions. Op de een of andere manier sprak me dit niet zo direct aan om het zelf eens te doen. Ik bedoel, het zag er wel mooi uit, maar daar bleef het dan bij. Bij mijn vorige ervaringen was er steeds een soort van spirituele achtergrond, niet alleen qua suspension stijl, maar ook door de voorbereiding en de omgeving waarin het plaats zou hebben. Dat gevoel had ik dus niet toen ik deze foto's zag, dus het stond niet zo dadelijk boven op mijn verlanglijstje.

Daar kwam een maand of 3 geleden verandering in. Miss Suzn en Ilya van www.fleshfactory.nl zouden een optreden doen op een fetish party. Ik had me opgegeven als slaafje en kon zo ook eens hun shows van dichtbij meemaken. Ilya deed daar een knee suspension en ik was meteen verkocht. Zoals hij daar in het rond slingerde en plezier had, zo wilde ik het ook wel eens meemaken. Toen ze me een tijdje later lieten weten dat de Fleshfactory een Hooked Up meeting zou organiseren, wist ik dat het moment daar was. Ik zou er klaar voor zijn!

Ik had me voorgenomen om me , net zoals bij mijn vorige ervaringen, ongeveer een maand van tevoren een gezondere levenstijl aan te meten, zowel geestelijk als lichamelijk. Dit lukte echter niet om verschillende redenen :
1. Ik had net een hele maand vrijaf op het werk én ik verjaarde ook.
2. Omdat ikzelf knie suspensions niet echt iets spiritueels vond hebben, was het ook moeilijk om de kracht te vinden toch mezelf op een of andere manier op te laden. Het resultaat van dit alles was dat ik gewoon geleefd heb gelijk anders, tot 2 dagen voor de meeting. Dit betekent hier en daar eens een feestje, alcohol, een joint af en toe. Ook mijn voeding heb ik niet speciaal op gelet. Na mijn vorige ervaringen ben ik uit mezelf veel minder vlees gaan eten en dat doe ik nu nog steeds. Maar aangezien me dat geen moeite kost, beschouw ik het dan ook niet als voorbereiding. Ik had dus ook geen specifieke verwachtingen en zou wel zien wat er ging komen.

In tegenstelling tot de vorige keren had ik nu wel in m'n achterhoofd dat er iets kon misgaan. Ik had al verhalen gehoord van haken die uitscheurden bij deze soort suspensions. Maar ik wou het toch proberen, dus wat er ook zou gebeuren, ik zou tenminste niet voor verassingen komen te staan. Na Ilya zijn optreden op de party had hij zelf ook enkele draadjes nodig, dus ik wist dat ik in ervaren handen was, voor moest er iets gebeuren dat niet de bedoeling was.

De dag zelf dan. Die begon al niet zoals verwacht. Mijn auto kreeg het briljante idee om steeds stil te vallen als ik geen gas gaf. Niet meteen de ideale vooruitzichten als je nog 210 km moet rijden. Aangezien het voornamelijk autosnelweg was, besloten we (ik had een goede vriend meegenomen) het er toch op te wagen. Het plannetje dat ik via het net had afgeprint had ook niet veel nut, aangezien de verkeerssituatie daar een dag of 3 geleden veranderd was. Enfin, een half uurtje later dan gepland stapten we dan toch het Parkhof in Alkmaar binnen. Er was reeds wat volk aanwezig en Ilya was al begonnen met de uitleg. Hij herhaalde het nog even voor ons en toen was het tijd voor de eerste suicide. Hier begon ik weer een beetje zenuwachtig te worden, maar toen de eerste jongen de lucht in ging, had ik alleen maar zin om zelf ook weer te vliegen! Na een drietal suicide suspensions was het mijn beurt.

Ik ging met Ilya naar een aparte ruimte waar er gepierced zou worden. Ik had 4 haken in gedachten wat mogelijk was geweest, maar Ilya zei dat het met 6 iets veiliger zou zijn. Ik deelde zijn mening, aangezien ik voor deze eerste keer een leuke ervaring wou hebben en dan maakt het niet uit met hoeveel haken het gebeurt. Als je reeds een beetje ervaring hebt, maakt het ook echt niet meer uit als ze er dan nog 2 extra moeten steken. Ik ging op tafel zitten met mijn knieën over de rand gebogen, zodat het ontsmetten en aftekenen kon beginnen. Dit ging vrij snel, alleen was het wat moeilijker om mijn vel samen te knijpen (er zit namelijk niet zoveel op die plaats). Ik begon me op mijn ademhaling te concentreren en bij "3" zat de eerste haak (van onder naar boven gepierced, 3mm) er reeds in. Dan komen de endorfinen los en tel je gewoon af tot ze er alle zes inzitten. Qua pijn viel het heel goed mee, er zijn minder plezierige plaatsen op je lichaam.

Toen was het grote moment aangebroken. Ik ging op een matras liggen, met m'n borstkas recht onder de rig. Er speelde muziek van Jimi Hendrickx, dus dat zat ook wel goed. De haken werden aan het touw vastgemaakt en ik was er klaar voor. De spanning op de haken werd een beetje opgebouwd en hier en daar iets gecorrigeerd, zodat het gewicht mooi verdeeld was. Toen mijn knieeën in de lucht hingen en ik enkel nog op mijn bovenlijf steunde, gaf ik teken om me op te trekken. Dit ging supersnel en voor ik het wist hing ik ondersteboven. Even heb je dat branderige gevoel in je lijf, maar dat is snel weer weg. M'n t-shirt zakte over m'n hoofd en ging uit. Ilya gaf me een klein duwtje, waardoor ik wat begon te slingeren. Dit voelde zalig, net zoals ik gehoopt had (als ik al iets gehoopt had). Ik vroeg voor nog een duw en toen ging het een pak harder. Toevallig was ik een dag eerder op de kermis geweest en nu voelde ik me net zo. Ik vloog precies naar alle kanten, totaal geen besef van oriëntatie maar wel heel plezierig. Ik voelde ook dat al m'n bloed naar m'n hoofd stroomde.
Wat ik voelde en dacht is moeilijk te omschrijven. Ik voelde me goed, had plezier, was blij dat het weeral gelukt was en dacht op een moment : "shit, ik hang hier aan m'n knieën, hahaha". In elk geval was ik weer een super ervaring rijker. Ik heb geen idee van hoelang ik gehangen heb (denk een minuut of 5) en vond het tijd om terug naar beneden te komen.

Miss Suzn verwijderde de haken en plakte de wonden af. Aangezien het de eerste Hooked up en een soort van try out was, moest ik enkel de haken betalen en een T-shirt om de Fleshfactory te steunen. Dit was nog een aangename verassing, omdat het veel minder kostte dan verwacht en omdat het fantastisch shirt is, dat ik met trots ga dragen.

Na mij keken we nog even naar een superman suspension en toen was het jammergenoeg tijd om te vertrekken. We deden nog 3 uur over de terugweg (files zijn niet leuk, zeker met een defecte auto) en kwamen moe maar voldaan weer thuis. Daar liet ik het verband er tijdens de nacht opzitten en na een douche de volgende dag heb ik er niets meer op gedaan. Qua naverzorging helpt het bij mij nog steeds het beste als ik het laat genezen in de vrije lucht en enkel was met een neutrale zeep.
Gisteren heb ik nog 3 uur met m'n honden gewandeld, dus ik kan niet zeggen dat ik er nog veel last van gehad heb!

Bedankt Miss Suzn, bedankt Ilya en bedankt Flesfactory voor weeral een unieke belevenis. Veel succes met de verbouwingen en hopelijk zien we elkaar daar weer terug!

Details

submitted by: Anonymous
on: 06 June 2005
in Ritual

Use this link to share:


Artist: iam%3A+Miss+Suzn+%26+iam%3A+Ilya
Studio: www.fleshfactory.nl
Location: Alkmaar

Comments (0)

add a comment

There are no comments for this entry

Back to Top