• 1,384,807 / 1,384,807
  • 10,234 / 10,234
  • 54,915 / 54,915

Mijn tepelpiercings :)

Hallo iedereen!

Dit verhaal gaat dus over mijn tepelpiercings.

Eerst even een korte inleiding over mezelf en hoe ik met piercings begonnen ben:

Toen ik 8 jaar was ging ik regelmatig naar mijn opa en oma, ik was daar een aflevering van The Simpsons aan het kijken toen ik opeens tegen mijn oma zei: 'ik wil een lippiercing!'.
Dit voorstel werd door zowel mijn vader, moeder, opa en oma afgewezen.
Toen dacht ik: 'dan maar een oorbel.'. Voor mijn moeder was dit oké maar mijn vader is erg anti-piercing, dus als een brave jongen heb ik het maar niet gedaan.
Toen ik 10 jaar was heb ik het nog eens aan mijn vader gevraagd en die zei dat ik een oorbel mag als ik 16 ben, dit is hij blijven zeggen tot ik 14 was. Toen heb ik de liefde van mijn leven leren kennen (waar ik nu, bijna 2 jaar later, nog steeds mee samen ben.), en ja: ze had stretchen. 4mm toen ik haar leerde kennen.
Het beste komt nu: haar broer is piercer.
Toen is het volgens mij allemaal echt begonnen!
Ik krijg al mijn piercings aan een familieprijsje dus binnen de korste keren zat ik ook vol metaal.
Op de dag dat ik 16 werd had ik iets van een 10 piercings, en dan te bedenken dat ik dan pas een oorbel zou mogen. (Het was thuis wel altijd helse ruzie bij mijn vader nadat ik een piercing liet zetten.)

 

Nudat jullie een korte inleiding over mij hebben gehad presenteer ik nu het verhaal van mijn tepelpiercings!

Mijn tepelpiercings zijn mijn voorlaatste aanwinst (mijn laatste is mijn derde helix die ik gisteren heb laten piercen). Ik wou tepelpiercings sinds ik denk mijn 14e, een jaar daarna (toen ik 15 was dus) heb ik ze laten zetten. Ik heb ze diagonaal laten plaatsen omdat ik dit het mooiste vind en bijna niemand ze zo heeft.

Toen ik ze een paar weken had en de zwelling volledig was afgenomen, merkte ik dat ze niet allebei onder precies dezelfde hoek stonden. Ik heb toen de rechtse uitgedaan, 4 weken laten genezen en opnieuw laten piercen, onder dezelfde hoek als de linkse.

Nu, een paar maanden later (ben ondertussen 16) zijn mijn tepels helemaal perfect, ik ben ook de enige persoon (buiten mijn schoonbroer) die ik ken die er heeft. Best wel uniek dus! Ik weet dat er veel mensen rondlopen met tepelpiercings maar ken er zelf geen.

Over de pijn gesproken viel het héél erg goed mee, ik heb altijd verhalen gelezen van mensen hier op BME die zeiden dat het erg pijn doet. Ik heb de linkse met en de rechtse 2 keer zonder verdoving laten zetten. Ook zeiden veel mensen dat wanneer je verdoving gebruikt met een piercing, hij meer pijn doet als de verdoving is uitgewerkt dan wanneer je het zonder verdoving zou laten doen. Het voelde enkel wat tintelend wanneer de verdoving uitwerkte.
(Ik had er eentje met en eentje zonder verdoving laten zetten, zodat ik het verschil kon voelen.) 

Ze hebben ongeveer 3-4 dagen pijn gedaan en na deze dagen voelde het prettig wanneer iets in aanraking met de tepels kwam, niet echt opwindend maar gewoon een leuk gevoel.
Ik zou zeggen: de pijn zonder verdoving valt te vergelijken met een helix piercing en als je hem met verdoving laat zetten zou ik zeggen dat het overeenkomt met een tongpiercing.

Pijn is natuurlijk voor iedereen verschillend en het hangt van lichaam tot lichaam af. 

Ik heb ze vorige week gestretched naar 1,6mm (ze waren gepierced op 1,2mm omdat ik dan later mijn tepels eens kon stretchen, dan voelde ik ook eens hoe dat was. Meestal worden ze standaard op 1,6mm gepierced maar ik had dus gevraagd of ze het op 1,2 konden doen.)

 

Nu zijn mijn tepels volledig genezen en gelukkig en ik vind ze erg mooi.

Ik vind het prachtig wanneer ik een strakke T-shirt aanheb en je de tepelpiercings erdoor kunt zien. Op school zeggen sommige mensen wel: 'Heb je nou 3 tepels aan elke kant?' of 'Auw, dat moet pijn hebben gedaan!'. Maar dit soort reacties vind ik best wel grappig.
Ik voel me zelfverzekerder nadat ik mijn tepelpiercing heb laten zetten, en nu lijkt m'n borstkast wat minder leeg (er zou wel nog wat inkt bijmogen).

 

 

Even voor de duidelijkheid: ik kick niet op de pijn, ik ben gewoon erg nieuwsgierig naar wat het menselijk lichaam aankan en wat mijn pijngrens is. (Ik zeg dit omdat mensen misschien een verkeerd beeld van mij gaan scheppen nadat ze hadden gelezen dat ik eens wou voelen hoe het met en zonder verdoving is en dat ik ze wou stretchen.)

Ik ben nog aan het twijfelen of ik mijn tepelpiercings zou stretchen naar 4mm, of er crosses van maak (nog 2 tepelpiercings erbij zodat het kruisjes vormen). Laat even een reactie na wat jullie aanraden, ik ben er nog niet helemaal uit, ik denk dat ik voor de crosses ga maar ik vind het ook mooi als ze gestretched zijn.

 

Sorry als er veel schrijffouten in mijn verhaal staan maar spelling is niet mijn beste vak, ik heb mijn best gedaan om dit zo correct mogelijk te typen.

Dit is mijn eerste verhaal dat ik hier post dus sorry als mijn structuur nogal onduidelijk is.

Ik zou zeggen: als je tepelpiercings wilt, ga er dan voor, het is echt de moeite waard!

(als er vragen zijn betreffend mijn tepelpiercings mag er altijd gereageerd worden of een privébericht gestuurd worden!)

Details

submitted by: BodyMod_Jari
on: 30 March 2014
in Standard Male Nipple Piercings

Use this link to share:


Comments (1)

add a comment

Schijtluis
Monday, August 11, 2014 @9:17 a.m.
Hoi Jari! Leuk verhaal, bij mij gaat het er eigenlijk hetzelfde aan toe. Mijn ouders zijn ook helemaal anti-piercings. Resulteerde erin dat ik mijn piercings zelf heb gezet, en het allemaal niet zichtbare piercings zijn, wat ook mijn voorkeur had. Gok dat jij ook wat intiempiercings hebt als je op je 16de nog niet echt wat zichtbaars hebt? Lijkt me wel leuk om met je in contact te komen, kunnen we onze ervaringen delen ;)

Back to Top